Reiki2018-09-13T17:15:37+00:00

Reiki

Ontstaan:

Het Usui systeem van reiki is genoemd naar zijn oprichter dokter Mikao Usui. Hij gaf les op het einde van de negentiende eeuw in Kyoto.

Hij startte een onderzoek naar de genezingen van de grootste spirituele leraren uit de geschiedenis .

Door zijn reizen, studie, onderzoek en meditatie ontwikkelde hij de heelwijze van reiki en besteedde de rest van zijn leven aan het toepassen en onderwijzen van deze methode.

Wat kan Reiki voor je doen:

Reiki werkt op vele terreinen: fysiek, emotioneel en spiritueel.

Voor sommige mensen is het verlangen om lichamelijke klachten te herstellen een eerste motivatie om hun verbinding met reiki aan te gaan.

Gaandeweg ervaren ze dat reiki veel meer doet dan alleen maar lichamelijk genezen.

Zowel op mentaal als emotioneel niveau heeft reiki een grote invloed. Door het oplossen van oude overtuigingen, oude pijnen en emotionele knopen ontstaat er harmonie/evenwicht.

Informatie over de sessies

Duur sessie:

  • elke sessie:  1,5uur

Prijs:  50 euro

Nog vragen of een afspraak maken?
0497/407 413


Individuele sessies:

Na het intakegesprek wordt bepaald met welke therapie of combinatie er het beste resultaat kan bereikt worden. Hieronder alle mogelijke therapieën die jou kunnen helpen!

 

BSR=Body Stress Release

BSR hoort gezien te worden in het vakje van de complementaire geneeskunde. Deze techniek komt uit Zuid Afrika en bestaat uit zachte impulsen die vastgezette stress uit het lichaam verwijdert.
Meer informatie

REIKI

Is een Japans woord dat “Universele levensenergie” betekent. Via het leggen van mijn handen in bepaalde posities wordt deze stroom van levensenergie doorgegeven en zo wordt de heling gecreëerd. De meesten ervaren een diepe rust en innerlijke vrede.
Meer informatie

FAMILIEOPSTELLINGEN

Deel uitmaken van ons gezin van herkomst en grotere familiesysteem heeft vaak veel meer impact op ons huidige leven dan wij beseffen. Door deze techniek die ik in een privésessie doe met voorwerpen krijgt men dikwijls ongeziene antwoorden, inzichten en heling.
Meer informatie

HELING VAN OUDE PATRONEN/BLOKKADES

Door deze techniek gaan we vanuit een blokkade graven in je verleden en kijken we waar de oorsprong is. Dit kan van dit leven zijn maar kan ook zijn oorsprong vinden in een vorig leven. Na deze privésessie voelt men zich bevrijd en bekrachtigd.
Meer informatie

CHANNELING

Door in verbinding te gaan met het Hogere Zelf krijg ik antwoorden of inzichten die mee kunnen bijdragen aan het helen van de klant. Deze sessie kan ook dienen om boodschappen te krijgen die een bepaalde gemoedsrust brengen bv: van een overledene of gids of engel.
Meer informatie

DIERENCOMMUNICATIE / HEALING

Als dierentolk leg ik telepatisch contact met dieren, hiermee vertaal ik dierentaal naar mensentaal. Door in meditatie te gaan en af te stemmen op de energie van een dier kan beeld, geluid en emotie uitgewisseld worden.
Meer informatie