Dierencommunicatie / healing
” jouw dier is jouw spiegel “

Dieren laten ons soms zien wat zich afspeelt in ons. Door via jouw dier te gaan kunnen bepaalde blokkades of situaties herstellen. Het contact met jouw dier maak ik via een foto en enkele gegevens. Als het dier ervoor open staat, kan ik hem vragen stellen en zo antwoorden krijgen. Meestal vraag ik een aantal controlevragen zodat de klant weet dat ik echt in contact ben geweest met hun dier.

Ook kan ik antwoorden ontvangen bij:

 • gedrags- en andere problemen van het dier zelf
 • het dier is angstig of heeft pijn en je weet niet waarom 
 • men wil het verleden weten van het dier
 • wanneer het dier is overleden

Healing van dieren:

Ik gebruik hiervoor mijn Reiki. Dit doe ik op afstand via een foto van jouw dier. Meestal bij drie behandelingen van een half uur ziet men een verbetering. Ik gebruik ook mineralen op de foto zodat vanuit verschillende invalshoeken een zo snel mogelijk herstel komt.

Bachbloemsems zijn ook mogelijk die je dan kan gaan kopen bij je apotheek of bioshop.

Informatie over de sessies

Duur sessie:

 • dierencommunicatie:   1 uur
 • healing:   30 min

  Beide sessies kunnen van op afstand of bij mij thuis.
  Na deze sessie neem ik telefonisch contact met je.

Prijs sessie:

 • dierencommunicatie:  50 euro
 • healing:  30 euro

Bij meerdere behandelingen kan een prijs afgesproken worden.

Nog vragen of een afspraak maken?
0497/407 413


Individuele sessies:

Na het intakegesprek wordt bepaald met welke therapie of combinatie er het beste resultaat kan bereikt worden. Hieronder alle mogelijke therapieën die jou kunnen helpen!

 

CHANNELING

Door in verbinding te gaan met het Hogere Zelf krijg ik antwoorden of inzichten die mee kunnen bijdragen aan het helen van de klant. Deze sessie kan ook dienen om boodschappen te krijgen die een bepaalde gemoedsrust brengen bv: van een overledene of gids of engel.

FAMILIEOPSTELLINGEN

Deel uitmaken van ons gezin van herkomst en grotere familiesysteem heeft vaak veel meer impact op ons huidige leven dan wij beseffen. Door deze techniek die ik in een privésessie doe met voorwerpen krijgt men dikwijls ongeziene antwoorden, inzichten en heling.

HELING VAN OUDE PATRONEN/BLOKKADES

Door deze techniek gaan we vanuit een blokkade graven in je verleden en kijken we waar de oorsprong is. Dit kan van dit leven zijn maar kan ook zijn oorsprong vinden in een vorig leven. Na deze privésessie voelt men zich bevrijd en bekrachtigd.